Videó Iskola

Videó Iskola

Oktatási portál
Online tanfolyamok értékesítése

0
Hallgató
(5)
1 értékelő osztályzata alapján

  Bemutatkozás

„Fantasztikus világot élünk. Végre a tudás, a tanulás lehetősége nem egy szűk elit kiváltsága, hanem bárki számára hozzáférhető. Mindegy, hogy ki vagy, honnan jöttél, milyenek a körülményeid. Ha szorgalmas vagy, ha hajlandó vagy tanulni, fejlődni, a világ a lábaid előtt fog heverni.”

Pap Ágnes, a VideoIskola.hu alapítója

 

Akkor tanulhatsz, amikor csak szeretnél

Nem kell másokhoz alkalmazkodnod. A saját székedben, gépeden és időbeosztásodban tanulhatsz, amikor a számodra a legkényelmesebb! Nem kell felesleges utazással töltened az idődet, szabadságot kivenned. Bárhol is élsz lehetőséged van a tanulásra, fejlődésre.

 

Te határozod meg a tanulás ütemét

Nálunk általában egyszerre hozzáférhetsz az egész kurzushoz. Nincs is annál bosszantóbb, mikor Te ráérnél, tudnál haladni, kíváncsi is vagy az anyagra és napokat kell várnod a folytatásra. Nálunk nincs ilyen, mi segítünk téged a tanulásban, nem akadályozunk.

 

Korlátlanul újranézhető leckék

Az online videós tanulás másik óriási előnye, hogy annyiszor nézhetsz vissza egy leckét, ahányszor csak szükséged van rá. Egy élő képzésen egyszer elmondják, és vagy azonnal meg tudod érteni és lejegyezni a tananyagot, vagy így jártál. Feleslegesen dobtad ki a pénzedet a tréningre. Persze mindig megígérik, hogy elküldik a diákat, de nagyon ritkán fordul elő, hogy tényleg megkapod őket. Arról nem is beszélve, hogy sokszor csak vázlatos gondolatokat tartalmaznak, ami kevés a megértéshez.

 

Szerezz barátokat, tanuló társakat

Kurzusainkhoz támogató Facebook csoportok tartoznak. A csoportokban hasonló érdeklődésű, kreatív és segítőkész emberekkel ismerkedhetsz meg. A beiratkozással egy exkluzív támogató közösség tagjává is válhatsz.

 

Azonnal megkezdheted a tanulást

Amint kifizetted bankkártyával a tanfolyamodat, máris automatikusan megadja a rendszert a hozzáférést a kiválasztott kurzusodhoz. Egy percet sem kell várnod, máris megkezdheted a tanulást.

 

100% pénzvisszafizetési garancia

A tanfolyam megrendelését követő 3 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Csak jelezed nekünk, hogy nem vagy elégedett a tanfolyammal, nem azt kaptad, amire számítottál. Mi pedig visszatérítjük a megfizetett vételárat. De hiszünk benne, hogy erre nem lesz szükség, mivel ennyire biztosak vagyunk a minőségi tananyagainkban.

 

  Kurzusok

Videó Iskola
Nincs értékelés
Ha blogot írsz, online marketingezel, nélkülözhetetlen, hogy legyenek a mondandódat alátámasztó képeid.
Tudj meg többet!
Videó Iskola
Gyakori probléma, hogy egy melltartó pántját már nem lehet rövidebbre húzni. Erre mutatok neked egy egyszerű, és elegáns megoldást. INGYENES
Tudj meg többet!
Videó Iskola
Nincs értékelés
Képszerkesztés könnyen, gyorsan, rutinszerűen. Egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű programmal. Gyakorlati megoldások webshop tulajdonostól!
Tudj meg többet!
Videó Iskola
Nincs értékelés
Találd meg álmaid melltartóját! A melltartót, ami egész nap kényelmes, biztosan tart és olyan melleket varázsol, amire mindig is vágytál!
Tudj meg többet!